خود پمپاژ-این سبک پمپ همچنین برای شرایطی مناسب است که پمپ پلیمری باید در خارج از سیال قرار گیرد.
همچنین آسیب پذیرترین قسمت یک پمپ، آببندی پمپ است. چراکه در هنگام انتقال سیالات شیمیایی و خورنده بیشترین برخورد و تماس را با آنها دارد.
گاهی اوقات برای اینکه مواد سمی و خطرناک انتقال داده شود، از پمپ ضد اسید استفاده میشود. به همین علت گاهی اوقات ممکن است سیال در محیط بیرون نشت پیدا کند. برای جلوگیری از این امر نیاز است تا به جایی که از مکانیکال سیال استفاده شود، کوپلینگ مغناطیسی را جایگزین کنیم.
این پروانهها در خود هسته فلزی دارند و پوششی که برای آنها در نظر گرفته شده، فلزی است. ترکیب تمامی این موارد باعث خواهد شد تا بتوانید مقاومت مکانیکی بالایی را شاهد باشید.
قبل از این که بخواهیم شرایط و نکات خرید پمپ ضد اسید را بررسی کنیم، بهتر است با این محصول شرکت آبروان بهتر آشنا شویم و طرز کار پمپ اسید شور را بهتر بشناسیم.
تا اینجای با انواع پمپ های پلیمری آشنا شدیم و دانستیم که به طور کلی کارکرد و مزایای پمپ اسید شور چیست. بر اساس این مزایا و کاربردها می توانیم این گونه بگوییم که پمپ ضد اسید جزء جدایی ناپذیر صنعت و تولید محسوب website می شود و در هر بخش صنعتی می توان نشانه هایی از این پمپ ها پیدا کرد.
بالا رفتن دما منجر به از بین رفتن سیل و دیگر اجزای آن میشود. البته قطعه و یا اجزای آسیبدیده در پمپ مگنتی متفاوت است و یاتاقان آسیب خواهد دید.
احتمال کاویتاسیون کمتر (برای آشنایی با کاویتاسیون راهنمای “کاویتاسیون چیست” را مطالعه نمایید.)
این پمپ ها در برابر سایش مقاوم بوده اما در شرایطی که سایش بسیار زیاد باشد از پمپ سرامیکی شیشه ای و همچنین لاینیگ اپوکسی نیز می توان بهره برد.
اما در مقابل، میزان آبدهی یا دبی کم، نیاز به آب بندی و کاهش بازدهی پمپ در آبدهی های بالا از معایب پمپ سانتریفیوژی می باشد.
اما بهتر است در ادامه به چند نکته در مورد پمپ اسید اشاره کنیم.
این موتورها، به همراه شیر پروپرشنال و فشارشکن هیدرولیک به ثبات و کنترل فشار در طول عملیات کمک میکنند.
این ویژگی دو مزیت ایجاد می کند. اول ، پمپ ها به تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و کاربران مواد شیمیایی اجازه می دهند تا انواع مختلفی از سیالات را در شرایط مختلف – حتی آنهایی که به سرعت پمپ های دیگر را خراب می کنند – انتقال دهند.
پمپها از جمله تجهیزات بسیار کاربردی هستند که امروزه در صنایع و مشاغل متعددی استفاده شده و میتوانند کاربردهای صنعتی، نیمهصنعتی و غیر صنعتی متعددی داشته باشند. پمپها میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون میزان سرعت، میزان ظرفیت، میزان فشار، ابعاد و اندازه، نوع موتور، نحوه روغن پاشی، تعداد مراحل کار و … در دستهبندیهای متفاوتی قرار داشته و هر کدام از ویژگیها، مزیتها و معایب منحصربهفردی برخوردار باشند.